• SALE
  • -25%
Tallac BOA Black/Charcoal
Tallac BOA Black/Charcoal
Tallac BOA Black/Charcoal
Tallac BOA Black/Charcoal
Tallac BOA Black/Charcoal
Tallac BOA Black/Charcoal
Tallac BOA Black/Charcoal

Tallac BOA Black/Charcoal

Εξαντλημένο
150,00 € 200,00 € -25%
με ΦΠΑ
Εξαντλημένο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

2362-Blk/Chr-10,5
RIDE CONCEPTS
 

ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ 

Όλα τα νέα Tallac BOA® συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία υποδημάτων εκτός δρόμου με επιδόσεις ειδικά για το ποδήλατο για να προσφέρουν ένα επίπεδο παπούτσι που έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τα μεγαλύτερα εμπόδια. Το Tallac BOA® διαθέτει το σύστημα προσαρμογής BOA® τύπου dial για μικρο-ρυθμιζόμενη εφαρμογή ακριβείας με δυνατά, εύκαμπτα και χαμηλής τριβής υφασμάτινα κορδόνια TX4. Το επάνω μέρος Cordura® είναι αναπνεύσιμο και ελαφρύ, αλλά και ανθεκτικό και προστατευτικό με κατασκευή χωρίς ραφές και πλήρως συγκολλημένη. Η νέα προσαρμόσιμη εξωτερική σόλα διαθέτει υποστηρικτική περιοχή επαφής με πεντάλ που διαθέτει καουτσούκ MAX GRIP για σίγουρη σύνδεση με το πεντάλ κατά τη πορεία σας στο επόμενο μονοπάτι. Η συμβατή αντίστροφη hex-traction στο δάκτυλο και τη φτέρνα διευκολύνει την διαδικασία της πεζοπορίας όταν αυτή κριθεί απαραίτητη.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εικονίδιο max grip που υποδεικνύει τη μέγιστη λαβή για τη σόλα παπουτσιών που προσφέρει το Ride Concepts

Η πιο μαλακή, πιο σφιχτή σύνθεση μας, το MAX GRIP ειδικεύεται στην απόλυτη επαφή και αίσθηση του πεντάλ, αλλά και στη διατήρηση υψηλού επιπέδου ανθεκτικότητας. Απόλυτα κολλώδες και ανταποκρινόμενο, είναι το ιδανικό όργανο για τις πιο απαιτητικές μέρες με το ποδήλατο.

Ένα υλικό απορρόφησης κραδασμών, το d30 είναι ένα βασικό στοιχείο στα παπούτσια ride concepts

Συνεργαζόμαστε με την D30 για να ενσωματώσουμε υλικά απορρόφησης κραδασμών στους πάτους μας και προστασία μεσαίου γιακά σε μεγάλο μέρος της σειράς μας. Αυτό το μαλακό, ελαφρύ και εύκαμπτο υλικό είναι ιδανικό για υποδήματα – μειώνοντας την ανάδραση από το μονοπάτι και τις σκληρές κρούσεις μέσω των πάτων Zone Technology και προσθέτοντας προστασία στροφάλου στα premium μοντέλα βαρύτητας και enduro.

Το σύστημα δαντέλας BOA χρησιμοποιείται σε ορισμένα μοντέλα για RC

Τα νέα μας παπούτσια Tallac and Flume BOA® χρησιμοποιούν το σύστημα BOA® Fit System για μικρο-ρυθμιζόμενη εφαρμογή ακριβείας με δυνατά, εύκαμπτα και χαμηλής τριβής υφασμάτινα κορδόνια TX4.

Το Cordura χρησιμοποιείται στο επάνω μέρος Tallac και Flume για Ride Concepts

Νέο για το 2022, το υλικό Cordura χρησιμοποιείται στο επάνω μέρος της σειράς Tallac και Flume. Αυτό το ανθεκτικό ύφασμα υψηλής απόδοσης είναι ελαφρύ και αναπνέει, ιδανικό για τις πορείες σας στο μονοπάτι.

2362-Blk/Chr-10,5
No reviews
Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βέλτιστη λειτουργίατης ιστοσελίδας μας,
για την εξατομίκευση του περιεχομένου και των διαφημίσεων,
για την ανάλυσητης επισκεψιμότητάς της κ.λπ.

Επίσης, οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να διαβιβάζονται στους συνεργάτες
μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεων καιανάλυσης.

Διαβάστε την Πολιτική Cookies εδώ.